Viering Kruisdagen

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • maandag 26 mei 2014 19u30 - 21u00
Boerderij Herman Boussaer - RECHTSTRAAT 107 A, 9080 ZAFFELARE
Wij doen dit met een aangepaste Eucharistieviering op maandag 26 mei om 19u30, in deze eucharistieviering gedenken we ook de overleden leden van LG en kvlv van het afgelopen jaar. Na de viering is er tijd om na te praten met een hapje en een drankje

Het is een aloude gewoonte om tijdens de meimaand, als de lente overal het land in bloei zet,Gods zegen af te smeken over de vruchten der aarde. Generaties lang hebben boeren en tuinders dat gedaan. Zij beseffen heel goed dat de mens wel kan ploegen, zaaien, en bemesten, maar dat de resultaten van dat werk niet helemaal in mensenhanden ligt. Wetenschap en techniek kunnen veel, veel meer dan vroeger, maar het mysterie van het leven zelf blijft even mooi en onvatbaar voor onze ingrepen. Vanuit dat besef blijft het zinvol om in deze tijd van het jaar even halt te houden om de Schepper van al dat goeds te danken en te loven.

Wij doen dit met een aangepaste Eucharistieviering op maandag 26 mei om 19u30, in deze eucharistieviering gedenken we ook de overleden leden van LG en kvlv van het afgelopen jaar. Na de viering is er tijd om na te praten met een hapje en een drankje.Wij zijn te gast op het bedrijf van Boussaer Herman Rechtstraat 107 a 9080 Zaffelare. Namens het bestuur van de Landelijke Gilde en de KVLV van Zaffelare is iedereen van harte welkom.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Zaffelare
KVLV Zaffelare
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

09 355 12 62

Meer activiteiten

  • 31 mrt

    Paasontbijt/brunchmand aan huis

  • 01 apr

    Paasaperitief met bezoek van de Paashaas

  • 04 apr

    Donderdagse avondfietstochten